RockStation

Összeszedtünk pár alapos indokot a júniusi Mastodon koncerthez!

2017. május 15. - KoaX

mast2017.jpg

Azt már mindenki rogyásig hallotta, hogy JÚNIUS 14-én a Concerto szervezésében végre Budapestre látogat a Mastodon. Mi is megosztottunk már jó pár infót a koncerttel kapcsolatban, most azonban kedvcsinálónak összedobtunk egy videós összeállítást, hogy miért is érdemes ott lenni a Barba Negra Trackben azon a kellemes nyári estén.Tartsatok velünk!

Hallottad már az anyukádtól, hogy az alvó óriást veszélyes dolog felébreszteni? Nem vicc, óvatosnak kell lenni ezekkel a lényekkel. Ezt meséli el a következő kis videó is.

Kössük továbbra is a halált vagy az ebet a karóhoz? A muppet show anno sokat segített nekünk, hogy elüssük az unalmas vasárnap délutánokat. Lehet, hogy Brent-ék is sok muppet showt néztek, vagy inkább Sesame Street-et?

Ha már gyerekkori emlékek, akkor ti is léptetek hangyabolyba? Ugye, hogy nem volt kellemes érzés? És a tűzhangyákról mit tudtok? Láttátok már, hogyan vonulnak? Ebben segít a következő rövid dokumentumfilm.

Ha már az állatokról beszéltünk akkor a vas pulyka jöhet? Eléggé érdekes, hogy mennyire bolondulnak az állatokért ezek az őslények, nem? Egy szó, mint száz itt az Iron Tusk, de óvatosan! Meg ne csípjen!

Haladunk szépen az idő múlásával.De emlékeztek még a dicső időkre? Amikor még nem tudtad pénzzel megvenni a tiszteletet, hanem azt ki vívtad magadnak keményen. Azok voltak az igazi hősies idők. Lovagok, nők, vér, fegyverek és gaz útonállók.

Miután vérrel és verítékkel megküzdöttünk mindenkivel jöhet a mindent elpusztító vihar? Az egyik, ha nem a leghíresebb Mastodon dal következik. Igen, ez a Blood And Thunder.

Volt már itt szó háborúról, vérről, bábokról, akkor mi maradt még ki? Egy-két tudatmódosító szer, nem? Tudtátok, hogy a fakérge a magányos favágókra igazán fura hatással van. Izgalmas filmecske mutatja be ezt a történetet.

Azt már láttuk, hogy a fakéreg milyen hatással van az emberre, de azt nem tudtuk, hogy a macskák is szét tudnak esni a tejtől és megtámadják a patkány királyt egy mély álom közepén.

Felébredtünk a nem is annyira mély álomból. Mit is csinálhatnánk ilyenkor? Elindulunk és megrázzuk a popónkat, miközben a zenekar tolja a zseniálisabbnál zseniálisabb riffeket, aztán....

Aztán meg eljön az az idő, hogy szembenézzünk magunkkal vagy a halállal és elinduljunk a koncertre! Egy percet se várakozzatok, irány a buli!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4612504409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum