RockStation

Májusban érkezik Lukács Peta vadonatúj lemeze

2017. május 16. - sunthatneversets

lukacs_peta_band.jpg

A Bikini és a European Mantra gitárosának új albuma - korábbi ígéretéhez híven - más koncepciót követ, mint a debütáló War & Peace (2013). A Homo Imperfectus címmel május 24-én megjelenő albumon kevesebb a „gitárhősködés”, sokkal inkább az énekes dalokon van a hangsúly. Vendégzenészek helyett az új PETA zenekarral rögzítették az anyagot: Geröly Matyi (Ganxsta Zolee és a Kartel, Freddie) dobol, Horváth „Sexy” Gábor (Hot Beaver) basszusgitározik, Szebényi Dániel billentyűzik, Peta pedig a gitár mellett az énekes posztot is magára vállalta.

lukacs_peta_homo.jpg

Míg a War & Peace közel tizenöt év összefoglalása volt, az új album egy év alatt íródott, egyetlen téma köré. A Homo Imperfectus így hangulatában és szövegvilágában is lényegesen egységesebb lett. A dalok hangzását a nyolchúros gitárra íródott riffek határozzák meg, de természetesen hangszeres szólókból sincs hiány, köszönhetően a kiváló muzsikusoknak. A Homo Imperfectus CD formátumban is megjelenik, de természetesen a legtöbb online zeneszolgáltató oldalán is elérhető lesz.

www.lukacspeta.hu
www.facebook.com/petalukacs

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5712507973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum