RockStation

James Hetfield nem Big 4-os kedvenc thrash csapatai pedig nem mások, mint...

2017. május 17. - theshattered

0metallica2010_18.jpgKi a kedvenc zenekarod? Néha nem is olyan könnyű megválaszolni, mint először gondolnánk, legalábbis nem minden esetben. Főleg, ha éppen szereti is az ember, ha új elemek lépnek a képletbe. De kik a kedvenceink kedvencei? James Hetfield meg is kapta a kérdést, mégpedig úgy, hogy a Big 4-on kívüli thrash csapatokat kellett választani.

"Ó, istenem, iszonyat sok van. Az Exodus az biztos. Velük együtt nőttünk fel a Bay Areaban. Ó és még elloptuk a gitárosukat is. (nevet). De igen, szerintem nagyszerűek. Testament... Nagyon sok csapat van a Bay Areaban, nagyon sok thrash is. Most így utánagondolva azelőtt a punk rock volt számomra egyfajta kezdet. Motörhead. Kicsit thrashes, de rock and roll. De szerettem a G.B.H.-t, teszem is még mindig, meg a Dischargeot is. Nagyon menő thrash zenének tartom."

Persze aki nem tudná, annak megsúgjuk, hogy jövő április 5-én a Metallica Budapesten is fellép, viszont aki most kapcsol, már hiába keres jegyet elsőkézből, a buli csúnyán teltházas lett.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1112509435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum