RockStation

Kerry Kingnek még mindig hiányzik Jeff Hanneman

2017. május 22. - theshattered

slayer_band.jpgMár több, mint négy éve annak, hogy eltávozott közülünk a Slayer legendás gitárosa, Jeff Hanneman. A szőke gitáros szelleme, akinek nevéhez sokak szerint a veretesebb Slayer tételek kötődnek (hogy csak egy dalt említsünk, az Angel Of Death), még mindig ott él a koncerteken, hiszen pont az előbb említett ok miatt több Hanneman nóta hangzik el, mint King-féle. De mit mond az egykori kollégájáról a mindig mindent megmondó Kerry úr? Személyesen, vagy inkább zenészként hiányzik neki az azóta Gary Holttal pótolt társa.

"Talán azt mondanám, személyesen jobban. Mert ahogy mondtam is, több tonna megmaradt anyagunk van (a Repentless idejéből). Van hat vagy nyolc dalunk, amik jó eséllyel felkerülnek a következő lemezre... A legnehezebb (Hanneman elvesztésében) az volt, hogy nem hallgathattam meg a véleményét a stúdióban. Hogy nem volt kinek lepasszolni az ötleteket. Mindig is ezt tettem. Szóval most mindent magamtól kell megcsinálnom. Ha valami nagyon égető kérdés van, azt általában Tomra, vagy Paulra sózom."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr112530395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum