RockStation

Újra kifakadt Chester Bennington

2017. május 22. - theshattered

linkinloz.jpgMúlt hét pénteken került a boltokba és a megfelelő netes platformokra a Linkin Park már jó előre sok vitát kiváltott új nagylemeze, a One More Light. Ahogy már tudjátok ti is, lényegében az első megosztott dal óta kaptak hideget-meleget (inkább az előbbit), így érthető, hogy az erősen popos, rockos elemeket alig tartalmazó album eléggé megosztja a rajongókat, ami úgy látszik a banda tagjait is erősebb szóhasználatra készteti. Egy nemrégiben, a Kerrang Radionak adott interjújában Chester Bennington megint elég éles hangnemmel küldte el azokat, akiknek nem tetszik a friss dalcsokor.

Az interjúban, melyet lent teljes egészében meghallgathattok, többek között a következők hangoztak el:

"Akár szereted a dalt, akár nem, vagy éppen azért nem szereted, mert meghallottad és egyből jött benned ez a hülye reakció, hogy 'ó, ez nem metal, nem tetszik', rendben van, nekem mindegy. De ha az az ember akarsz lenni, aki szerint 'marketing célú döntéseket hoztunk, azért csináltunk ilyen lemezt, mert pénz akarunk keresni', akkor gyere ki és beverem az arcodat, mert nem ez a jó válasz."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7312532081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum