RockStation

ROAD - a nyár egyetlen koncertje Budapesten

2017. május 24. - Árposz

road_1.jpg

Rohamtempóban robog felénk a nyár, és vele együtt a jobbnál jobb szabadtéri bulik szezonja is visszavonhatatlanul elérkezett. A Barba Negra Trackben június 10-én, egy remeknek ígérkező benzingőzös szombat estén a teltházas klubok után hazánk egyik legütőképesebb koncertzenekara a Road pörgeti fel a motorokat a Rákóczi híd budai lábánál.

Ha szeretnéd a fővárosban elcsípni a zenekart egy pillanatig se tétovázz, és mihamarabb vedd meg a jegyed, mert ezen a nyáron erre már nem lesz több alkalmad. Aki már járt Road koncerten, jól tudja, mire számíthat, aki nem annak itt az ideje, hogy bejárassa a tornacsukát, mert ebbe nagy eséllyel bele fog remegni a föld. A koncertről további infók ITT. „Jön aminek jönnie kell! Na és Te jössz velünk?”

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8212536231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum