RockStation

Érdekes párosítás - Der Weg einer Freiheit és Inter Arma októberben a Dürerben

2017. május 25. - csubeszshuriken

der-weg-einer-freiheit.jpgIsmét egy érdekes párosítás az underground zenék után fáradhatatlanul koslatóknak Budapesten. Der Weg einer Freiheit nevű elismert német black metal banda ugyanis jó ötletnek gondolta vendégül látni saját Európa turnéján az Inter Arma zenekart az államokból.

Akik a tavalyi év egyik nagy meglepetése voltak Paradise Gallows című albumukkal, ami a death és sludge vonalakon túl a hetvenes évek rockzenéjéig minden képes volt lefedni az említett lemezen. Mesterien megírt számaikkal. Míg az esték főszereplője, azaz a Der Weg einer Freiheit egy évvel korábban jött ki a saját színterük által szintén elismert harmadik lemezükkel. Amit viszont a nyár végén újabb lemez követ majd. Erről pedig már van is publikus felvétel, amit bedobáltunk ide a kedvcsinálók közé lejjebb. Ahol az Inter Arma új klipje mellett a Regardes Les Hommes Tomber is szerepel egy videóval, akik franciák és szintén vendégei lesznek ennek a turnénak. Mely október 10 - én ejt majd sebet a Dürer gyomrában a Phoenix Music Hungary szervezésének köszönhetően.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1212539867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum