RockStation

Klasszikus pornófilm ihlette a Massza albumának címét

2017. május 25. - sunthatneversets

massza.jpg

A Massza 2015 szeptemberében alakult Budapesten. 2016 januárjában adták ki az első 3 dalos EP-jüket. A tavalyi év igencsak sűrű volt a Massza számára. Megjártak egy tehetségkutató döntőt, felléphettek a Szigeten, és bekerültek a Cseh Tamás Program 2016-os induló zenekarai közé. Május végén debütáló albumuk egy közel féléves munkaperiódus gyümölcse ....

..., amiről a srácok a következőket tartják fontosnak elmondani: "Az album címét - Full szervíz - egy 90-es években forgatott klasszikus, hangalámondásos pornófilm ihlette, és 11 dal szerepel rajta. Ebből 2 már hallható volt az EP-n, de kissé felfrissítve újra felvettük. Az albumon hangmérnöke Takács Zoltán Jappán volt, és Cserny Kálmán "Bogi"-nál, az Origó Stúdióban dolgoztunk. A dalokat úgy írtuk hogy jött ami jólesett, mindenféle erőlködés nélkül. Olyan zenét akartunk csinálni ami mindhármunk személyiségét tükrözi, és úgy érezzük ez 100%-ig sikerült is. Az első klip a lemezről a Micsoda szép, amit a 2016-s Sziget Fesztiválon adott koncertünkön rögzítettünk."

A trió a Cseh Tamás Program támogatásával létrejött Full szervíz című bemutatkozó albumát május 25-én a Gozsdu Manó Klubban mutatja be, a The Medley's és a Skizoid Kvartett társaságában. A lemez az összes online zenefelületen beszerezhető, de a zenekar 40 db CD-t ingyen bocsájt az érdeklődők rendelkezésére.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1512538723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum