RockStation

Cavaleráék cenzúrázták a Sepultura dokumentumfilm egyes részeit

2017. május 26. - theshattered

sepultura_1996.jpgAhogy írtunk is róla korábban, május 21-én volt a premierje annak a dokumentumfilmnek, amely a Sepultura harminc éves fennállását hivatott megünnepelni. A nálunk is hamarosan megforduló (július 15., Rockmaraton!) a már alapítótagok nélkül üzemelő csapat legendás korszakának két embere, Max és Igor Cavalera viszont beintett a Sepultura Endurance című mozinak és letiltatták bizonyos elemeit, mert... csak.

Történt ugyanis, hogy a két Cavalera-tesó megvétózta az általuk írt/jegyzett dalok egy részének nélkülük történő bemutatását a filmben. Ezt a dalok albumverzióira és a "Cavalerátlan" felállás koncerfelvételeire kell érteni. Történik ez annak ellenére, hogy a jelenlegi tagok közül Andreas Kisser és Paulo Jr. ötven százalékos részesedéssel rendelkezik ezekben a szerzeményekben, de sebaj.

Szóval főhetett a rendező, Otávio Juliano feje, de ugye vannak archív felvételek, kivitelezhető a dolog, viszont ha már így kibabrált velük a két Cavalera, a premieren - a közönség előzetes tájékoztatása után - lenémíttatta azokat a részeket, ahol ezek a részek vannak. Mert... csak. Persze, érthető a frusztráció, de azért remélhetőleg hamarosan teljes egészében látható lesz a mű (némítások és balhék nélkül), mert fura lenne látni a semmire tomboló zenészeket és közönséget.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8312541593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum