RockStation

Bruce Dickinson a múlt heti robbantásról

2017. május 29. - theshattered

bruce-dickinson.jpgA múlt hét hétfői robbantás, habár nem rockkoncerten történt, nem kerülhette el egyikünk figyelmét sem, már csak azért sem, mert mint kiderült, a biztonságiak hibájának is "köszönhető" volt a végkifejlet. A több áldozatot is követelő terrorcselekmény természetesen a hozzánk közelebb álló zenei vonal képviselőit is megmozgatta, lentebb Bruce Dickinson véleményét olvashatjátok, mely az Iron Maiden cardiffi koncertje alatt hangzott el.

"Jelenleg is több különböző ember rohangászik szerte a világban az ujjukkal a bizonyos gombokon és ehhez hasonló szarságok. Kicsit el is gondolkoztathat, hogy vajon teljesen biztonságban vagyunk-e, vagy nem ezektől a holdkórosoktól. De mindettől függetlenül mi teljesen biztonságban érezzük magunkat, mert nyolcezer őrült vesz minket körül.

Az az igazság, hogy egy Iron Maiden koncerten nem érdekel minket, hogy honnan jöttél, mi a vallásod, milyen a bőröd színe és nem érdekel minket, hogy mit reggeliztél. Ha itt vagytok, akkor, hogy őszinték legyünk, mindannyian békével jöttünk, nem igaz?

Szóval minden tisztelettel - és valószínűleg csak most egyszer fogok erre hivatkozni - a minap Manchesterben történt szarságokra és a gyűlölni és pusztítani vágyó embereknek az lehet a legjobb válasz, ha mi mindannyian szeretetet örömet és rock and rollt adunk vissza nekik."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr312546533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum