RockStation

Első helyen nyitott az új Linkin Park

2017. május 30. - theshattered

linkinparkonemorelightcd.jpgNem hogy megostromolta, egyenesen bevette az új Linkin Park lemez, a One More Light az amerikai Billboard listát már rögtön az első héten. A június 27-én a Volt Fesztiválra látogató amcsi zenekar friss lemezéről már mindenki hallott, a minden eddiginél poposabb fennhangoknak köszönhetően sokak nemtetszését is kiváltotta (igen, mi is többször megkapjuk Tőletek, hogy minek írunk róluk, de na...), most viszont mondhatjuk, hogy egy frappáns választ kaptak az utálók. Sőt, ezzel az eredménnyel még a Metallicát is beérték egy bizonyos statisztikában Chester Benningtonék.

Ugyanis a 111000 példányszámban elkelt új korong (amely még az előző, 2014-es The Hunting Partyt is megelőzte, az akkor egy ezressel kevesebbel kelt el a nyitóhéten) a hatodik listavezető albuma a Linkin Parknak, annyi, amennyi a Metallicának, vagy a Bon Jovinak is van. Ennél több "élvonalas" korongja egyébként csak a The Beatlesnek (19), a The Rolling Stonesnak (9) a Led Zeppelinnek és a U2-nak (7-7) született a zenetörténelem folyamán.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7612549237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slepy 2017.05.30. 12:55:34

Egy poplemeztől ez várható. Ha csak ez volt a cél, hát sikerült.

LP Soldier · http://linkinparkhun.blog.hu/ 2017.05.30. 19:36:04

@Slepy: Én nagy rajongójuk vagyok, de reménykedtem benne, hogy minél kevesebben veszik meg majd ezt a lemezt, hátha attól észhez térnek Mikey-ék. Sajnos nem. Remélem, a jövőben nem ezt a stílust akarják továbbvinni.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum