RockStation

Érdekel, melyik Corey Taylor kedvenc Slipknot maszkja?

2017. május 31. - theshattered

0slipknot2015_05.jpgMint ismeretes, a Slipknot tagjai minden albumra új garnitúra maszkkal állnak elő (van, aki még közben is többször lecseréli, mint pl. Sid Wilson, vagy Shawn Crahan), így könnyű elkülöníteni a zenekar különböző korszakait. Persze emiatt a rajongóknak is megvannak a saját favoritjai, ki ezt, ki azt csipázza. Ugyanígy megvannak a bandatagok legkedvesebb saját álarcai is, a lentiekben Corey Taylor osztja meg a saját szíve csücskét a nagyvilággal.

"Hogy őszinte legyek, az All Hope Is Gone maszk a kedvencem. Nagyon könnyen azonosulni tudtam azzal a karakterrel, beleélni magam abba a furcsaságba. Mert nem láthattad a szemeimet, ezáltal minden emberiséget nélkülözött. Mindegyik maszknak megvolt a maga pillanata, de ez volt nekem az igazi. Szóval szerintem a következő hasonló szellemiségen fog alapulni. Mindig nézelődök. Azt hittem, hogy a legutóbbival meg fogom találni az igazit, de nem lett belőle semmi... Jól néz ki, de működnie is kell, elég sok problémám volt vele már a kezdetekkor is. Bezzeg amikor felraktam az All Hope Is Gone maszkot, minden egyből klappolt. Már az első pillanattól. Szóval igen, szerintem vissza fogok térni ahhoz a hangulathoz."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7912554429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum