RockStation

Már csak 1 hét és startol az Open Road Fest!

2017. május 31. - rockstation

orf_01.jpg

Már csak hetet kell aludni és végre mindenki megkapja a magáét: rock legendák, hajnalig tartó pörgős bulik, adrenalin-bomba programok, motorcsodák, Balaton és rengeteg újdonság, amire az Open Road Fest történelmében eddig nem volt példa! Sőt, „idén mindegy mivel érkezel, mert lehet, hogy egy Harley-val távozol!” Ugye tudod, mit csinálsz június 7-11-ig?

Az Open Road Fest idén maximalizálja a szabadságélményt, ahol ráadásként egy Harley-Davidson Street Rod is gazdára talál. Csupán az ’OpenRoadFest’ appot kell hozzá letölteni. A hagyományokhoz híven idén is lesz közös levonulás a Budapest Chapter vezetésével, ami a Harley-Davidson Budapest Bázisa előle indul június 7-én reggel 8:00-kor.

Az Open Road Festen már az első nap is a rock jegyében telik, amire a Woodstockot megjárt bandával a Ten Years Afterrel, a Roaddal, na és az Alphaville-lel erősítenek rá, majd a Ganxsta Zolee és a Kartel tesz mindenkit jégre. Szombaton pedig érkezik a rockzenei triumvirátus, a Tankcsapda, Kowalsky meg a Vega és az Edda Művek.

 fesztivál különleges hangulatát az Open Road Fest nappali és éjszakai lüktetése adja. A kaszkadőr show-k és a Harley On Tour tesztkamion mellett idén számtalan újdonsággal találkozhatnak a fesztiválozók. Reggeli jóga, délutáni edzés, teljes feltöltődés az esti zúzás előtt? Everness Dóm! A nyugalom megzavarására alkalmas programok kedvelőit egy négykerekű szörnyeteg a Big Foot Monster Truck várja, illetve az Európa-szerte egyedülálló Harley-Davidson Stunt Show! A fesztivál történelmében először tüzes cirkuszi produkciók elevenítik meg a vándorcirkuszok misztikus világát. Az extra újdonságok mellett Veres Zoli műrepülő pilóta, és az Erdős Csabi féle kaszkadőr show sem maradhat el a már jól megszokott programokon túl.

A szombati nagy motoros felvonulásra mindenkit szeretettel várnak. A Line Up-nál most is több ezer motor fog egyszerre duruzsolni. De június 10-én érdemes lesz a STIHL standjához is ellátogatni, ahol Gáborecz István faszobrász kezei között fog megszületni a stílfűrésszel faragott, életnagyságú Fat-Boy! Érzed a rock zene dübörgését a mellkasodban, hallod a motorok zúgását, látod az önfeledten mosolygó arcokat? Akkor biztos lehetsz benne, hogy megérkeztél a 18. Harley-Davidson Open Road Festre! Június 7-11, Alsóörs, ’Feel the Freedom’!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5412554385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

danzig 2017.06.01. 07:01:59

Nemmegyek, me' nem gyön' a Saragosa Band!
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum