RockStation

Az Ørdøg is fellép a Mastodon előtt

... és később kezdődik az A38-on a Danko Jones, hogy mindenki átérjen

2017. június 01. - sunthatneversets

ordog_2017.jpg

Az amerikai turné végeztével hamarosan átkel Európába a Mastodon zenekar, ahol június 9-én játszik először, majd több nagy fesztiválon is szerepel. Budapestre június 14-én érkeznek, és a Barba Negra Track szabadtéri színpadán szerepelnek. A program egy hazai csapat fellépésével bővül, hiszen az amerikaiak előtt a friss lemezt kiadó Ørdøg is zenél. 

Hazai zenekar is játszik a Mastodon előtt június 14-én a Barba Negra Trackben: az egykori Superbutt tagokat, valamint Nagy-Miklós Péter Wackor gitárost tömörítő Ørdøg a Tíz fekete dal című, két évvel ezelőtti debütáló anyag után, idén februárban jelentkezett Sötétanyag című új lemezével, ezúttal is csak magyar nyelvű dalokkal. A lemezt meghallgathatjuk a Deezeren, a Spotify-on, az iTunes-on és a Google Play-en is, de akár limitált bakelit formában is megvásárolhatjuk - a csapat legutóbbi, Államtitkár című klipjét pedig itt láthatjuk: 

 

A koncertről további infók ITT. További hír még, hogy aznap ugye az A38-on a kanadai Danko Jones lép majd fel, Ez a koncert - hogy a rajongók kényelmesen átsétálhassanak a Tracktől bő egy kilométerre fekvő Hajóig - majd 22.30-kor kezdődik.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2912556603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum