RockStation

Svéd hardcore hamarosan Budapesten - De először itt az új City Keys kislemez első fele

2017. június 02. - csubeszshuriken

0010330658_10.jpgTavaly már adtunk hírt arról, hogy a népszerű skandináv hardcore banda, vagyis az Anchor tagjaival új formáció alakult. A City Keys zenekar pedig a megalakulás után nem sokkal ki is hozta első kislemezét. Amit most újabb négyszámos anyag követ Rites címmel. Illetve illusztris közreműködőkkel, mint Tompa Lindberg és Bjorn Dossche. A történetben pedig nem az lesz a dupla csavar, hogy már meg tudjuk mutatni a vendégénekesekkel a kislemez első felét, hanem az, hogy ennek megjelenése egybe esik egy induló Európa turnéval, aminek budapesti állomása is lesz, egy hagyományosan ingyenes buli keretében.

Ugyanis, ahogy tavaly is, úgy idén is eljön a szintén svéd és nagyszerű Lowest Creature. A No Regret Production szervezéssel ápolt haverságnak köszönhetően, hogy adjon egy penge bulit. Kötött belépő nélkül ismét! Az pedig szerencsés, hogy ezt a turnét a City Keys társaságában pörgetik a svéd crossover őrültek. Így a következő publikussá tett két szám tulajdonképpen kedvcsináló is a július 2 - án érkező Düreres bulihoz. Ezek pedig a banda oldalának köszönhetően itt figyelnek. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7412557869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum