RockStation

Januárban jöhet az új Godsmack dal

2017. június 05. - theshattered

godsmack_2014_1.jpgNem kapkodja el a munkálatokat a sorlemezzel legutóbb 2014-ben jelentkezett Godsmack. A csapat akkor megjelent 1000hp című korongjának utódján már javában ügyködik, viszont nem akarják meggondolatlanul sürgetni a dolgokat.

"Egész évben dolgozok rajta. Mindenki írja a témákat. Most ez a legfontosabb teendő számunkra - hogy meglegyen az új nagylemez." - nyilatkozta Sully Erna énekes.

És hogy mikor lehet számítani új dalra? "Valószínűleg következő évben. Megpróbáljuk az egészet beidőzíteni, így a kislemezt már év elején, januárban ki tudjuk dobni, a lemez pedig legkésőbb április első hetén jöhet ki."

A csapat tervei között van a jövőre húsz éves, első Godsmack lemez megturnéztatása is, de erről még konkrét információk nincsenek.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr412564907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum