RockStation

Gyűlnek az ötletek egy lehetséges új Guns N' Roses lemezhez

2017. június 06. - theshattered

gnr_2016.jpgNem most volt, hogy a zenetörténelem egyik legnevesebb Luca-széke, a Guns N' Roses legutóbbi nagylemeze, a Chinese Democracy napvilágot látott. Már az a CD is 9 éves, de ha azt nézzük, hogy a mostani felállás nagyjaival (azaz Slashel és Duffal a húrok mögött) mikor készült friss rózsás anyag, már körülbelül negyed századot kell visszatekerni az idő kerekén (attól függően, hogy a The Spaghetti Incident!?-et, vagy a Use Your Illusion albumokat tekintjük annak). Richard Fortus gitáros viszont elhintett némi reményt keltő infót, azaz hogy már gyűlnek az ötletek egy esetleges ötödik Guns nagylemezhez.

"Még nem kezdünk el felvenni semmit, legalábbis még nem dolgoztunk a stúdióban kimondottan egy nagylemezen. Felvettünk már egy csomó mindent, de csak ötleteket, összeillesztett témákat, de nem vonultunk be a négy fal közé, hogy ténylegesen egy új albumot rögzítsünk."

De vajon van-e esély egy új lemezre? "Én bízok benne. De ez egy olyan dolog, ami nem most fog megtörténni, legalább is én úgy látom. A banda jelenleg nagyon erős, én mindenesetre úgy látom és mindannyian készülünk majd rá, tervbe van véve. Szerintem az Axl zsenialitása, ahogy a különböző részekből egységet kovácsol, hogy összefüggő dalt csinál belőlük. Sosem láttam még senki mást, aki hasonlóképpen csinálná."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3112565379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum