RockStation

Zakk Wylde végül is azért ment vissza Ozzyhoz, mert...

2017. június 06. - theshattered

ozzy-osbourne-zakk-wylde.jpgNemrégiben beszámoltunk arról, hogy visszatért Ozzy Osbourne mellé a szólókarrierjének második legkarakteresebb gitárosa (Randy Rhoads az első, nyilván), Zakk Wylde. A folyamatosan elkóborló, de mindig visszatérő szőke húrtépő azt is elárulta, miért csatlakozott újra egykori munkaadójához.

"Oz hívott fel engem. Mondta, hogy az a nagybetűs helyzet, hogy Gus most nem ér rá. És hozzátette, hogy 'Ki más tudná olyan tisztán tartani az edényeket és olyan puhára csinálni az ágyneműt?'. Szóval ezért jöttem vissza. Semmi köze nem volt a gitárjátékhoz. Csak az a helyzet, hogy Gus nem ért rá, aztán úgy voltak vele, hogy 'Hagyjuk már gitározni is, ha már egyszer itt van, hogy az edényeket meg az ágyakat karban tartsa."

A visszatéréssel kapcsolatban Gus G, az előző gitáros ennyit tett hozzá: "Mint rajongóknak, nagy örömömre szolgál, hogy Ozzyt és Zakket újra együtt látom. Már nagyon rég ideje volt."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1312565415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum