RockStation

Ez a 16 évesekből álló indonéz csajbanda fel fogja dobni a napodat

2017. június 07. - theshattered

voice-of-baceprot-all-girl-muslim-band.jpgA Voice Of Baceprot nevű bandáról jó eséllyel nem hallottatok eddig, nem is lepődünk meg rajta. Ők egy 16 év körüli lányból álló trió, akik Indonéziában csapatják oda neki a rokkot'. Persze, mondhatnánk, hogy az egész különlegessége csak annyi, hogy a vallásnak megfelelően hijabban nyomják és csajok, de azért ha egy pár évig érni fog a dolog, lehet valami nagyobb is belőlük (már most is igen jó dalaik vannak). Tessék szépen lecsekkolni és... ha lehet, maradjunk meg a kulturált hangnemnél.

A 2014-ben alakul zenekar énekese, Firdda Kurnia ezt nyilatkozta a csapat motivációjáról: "A hijab viselése nem gátolhat meg minket az álmunk elérésében, hogy heavy metal sztárok legyünk. Szerintem támogatni kellene a nemek egyenlőségét, mert úgy érzem, hogy úgy tudom kiteljesíteni a kreativitásomat, hogy közben nem utasítom el a muszlim női kötelességeimet."

A csajok a koncertjeiken saját dalok mellett Rage Against The Machine, Red Hot Chili Peppers és System Of A Down dalokat is nyomnak (le sem tagadhatnák, hogy ők a legfőbb hatásaik), ezeket itt, lentebb fel is sorakoztatjuk nektek:

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9512569307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

erol 2017.06.08. 10:14:37

Beszarás, teljesen szürreális.

petibaba68 2017.06.08. 14:49:48

Vajon miért van fordítva fotózva/berakva a kezdőfotó? A későbbi videók tanúsága szerint nem balkezes senki a brigádból. Ez is a kibaszott marketing része? Egyébként szar.
Az egész csak azon alapszik, hogy nők adják elő, nem európai vallási viseletben.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum