RockStation

Augusztusban kezdődnek az új Rob Zombie album munkálatai

2017. június 12. - theshattered

03_50.jpgIgaz, még csak tavaly jelent meg a legutóbbi Rob Zombie nagylemez, a szép című The Electric Warlock Acid Witch Satanic Orgy Celebration Dispenser, nemsokára már a következő korongon kezd el agyalni Élőhalott Róbert és társasága. Erről árult el egy pár szót az énekes egy nemrégiben adott interjújában.

"Most épp egész nyáron turnézni fogunk, aztán augusztusban elkezdjük az új anyagot. És az idén filmet sem fogok forgatni, mert az év végét teljesen a zenének akarom szentelni. Ezek a tervek így mostanában."

A stúdiózás közbeni koncertezésről ezt mondta Zombie úr: "Manapság, ahogy mindenki tudja, nem igazán van olyan, hogy rendes dalírási fázis, aztán utána turnézod vele halálra magad, mert mostanában mindenki pont leszarja, ha éppen új anyagot készítesz."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr112586841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum