RockStation

Hamarosan jön az új The Black Dahlia Murder lemez!

2017. június 13. - theshattered

tbdm_1.jpgMár elkészültek az új, egyelőre még cím nélküli The Black Dahlia Murder album felvételei. Miért is lehet ez érdekes nekünk? Azért, mert a csapat július 8-án Magyarországra, azon belül is az A38-ra is elnéz, ahol Full of Hell, a Kill With Hate és a Wasted Struggle társaságában fogják szétrámolni az arra hivatottak arcszöveteit, így hátha egy-két friss témát elcsepegtetnek majd. De mit is érdemes tudni az új dalcsokorról?

A várhatóan ősszel megjelenő, éppen keverés alatt álló CD (amely a nyolcadik korongjuk lesz a sorban) hangszeres részei a volt basszer, Ryan Williams kezei alatt készültek az Augmented Audio stúdióban, az éneket Joe Cinottaval vették fel a Full Force Studiosban. A keverést Jacob Hansen fogja végezni a Hansen Studiosban, ahonnan már Aborted és Volbeat anyagok is napvilágot láttak, így a szokásos gyilkos energia ezúttal is garantált. Amint többet megtudunk a lemezről, természetesen tudatjuk majd veletek, sztéjtúnd.

A koncert hivatalos Facebook eseményét ITT találjátok

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3812589295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum