RockStation

Ivan Moody már megint kilépett a Five Finger Death Punchból

2017. június 13. - theshattered

fivefingerdeathpunchband2015promo_638.jpgA Five Finger Death Punchról mostanában leginkább csak azt lehet hallani, hogy balhéznak a kiadóval, a kiadó balhézik velük, vagy az énekesük, Ivan Moody balhézik. Mikor, mi, legalább izgalmas az élet. Most a legújabb felvonásban a mindig problémás dalnok újra bejelentette, hogy kilép a zenekarából. Csak aztán nehogy megint egy "mental breakdown", meg ehhez hasonló legyen a kifogás és végül egy kezelés után mintha mi sem történt volna...

A lenti videót feltöltő koncertlátogató ezt írta az estéről: "Ha ez csak az önreklámozás miatt volt, nekem elegem lett a zenekarból. Az egész shownak furcsa hangulata volt. Ivan nem jelent meg az első két dal alatt, valaki más volt ott helyette. Aztán minden dal után kialudtak a fények, eltűntek egy-két percekre. Az egyik daluk alatt Jason a földhöz vágta gitárját, majd lement a színpadról. Nem hiszem el, hogy erre a gyerekes szarrakásra pazaroltam a pénzemet."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6312589209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum