RockStation

Lovagkeresztet kapott Lars Ulrich

2017. június 14. - theshattered

Lars-Ulrich.jpgÚjabb kitüntetéssel lett gazdagabb a Metallica dobosa, Lars Ulrich. Ezúttal nem közvetlen a zenével kapcsolatos dologról van szó, habár természetesen ezt is azáltal értemelte ki. Hogy mi is ez pontosan? A Metallica aprótermetű ritmusadagolója a Dannebrogi Rend Lovagkeresztjét vehette át II. Margit dán királynőtől még május 26-án, mely által egy egész veretes címmel gazdagodhatott a természetesen dán származású Ulrich.

A díj "egy elismerés azoknak a modern dán állam hűséges szolgálóinak, akik azt az érdemes civil, vagy katonai szolgálatban, a művészetekben, tudományokban, vagy üzleti életben való kiemelt hozzájárulásukkal érdemelték ki, vagy a dán nemzeti érdekeket szolgálják."

Grat, Sir Ulrich!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8412591359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum