RockStation

Nézd meg Devin Townsend új dalszöveges videóját!

2017. június 14. - theshattered

0devintownsend2017_51_eredmeny.jpgÚj videóval jelentkezett a kanadai gitárzseni, Devin Townsend. Az, hogy a éppen a tavalyi nagylemez, a Transcendence egyik dalára készült a klip, egyáltalán nem véletlen, sőt, oka is van, hogy most került ki: Devin apánk megkapta az angol Metal Hammer Riff Lord címét. Erre természetesen írásban is reagált a kopasz gitáros, nyilván a saját stílusában.

"Hé, mindenki! Hát, a macska rúgja meg, szerintem nyertem egy díjat, mert gitáros gyerek vagyok. Fincsi! Az a sok évnyi szociális inkompetencia megtette a hatását, képes vagyok harminckettedeket játszani. Erre varrj gombot, apa!

Hogy ezt megünnepeljem, csináltunk egy dalszöveges videót, amit eredetileg akkor akartunk kihozni, amikor megjelent a lemez, de úgy döntöttem, hogy inkább egy másikat jelentetünk meg. Mint kiderült, az emberek nagyon szeretik ezt a dalt is.

Itt egy odaverős, kicsit egyenes dal a Transcendenceről, az Offer Your Light című, amit arról írtam, hogy hogyan nézzünk pozitív szemszögben a folyamatosan növekedő, agyvérzést okozó baromságokra, amit a világ egyfolytában tukmál ránk.

A kezdeti fázisban vagyok az új zenék írásának, de remélem, azért ennek is helye lesz a hallgató világotokban a következő négy percben. A legjobb dolog az egészben, hogy nincs gitárszóló!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6512592337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum