RockStation

"Nahát..." - Ivan Moody elvonóra került

2017. június 15. - theshattered

fivefingerdeathpunchband2015promo_638.jpgBocsi, srácok, uborkaszezon van és szinte csak a Five Finger Death Punch csinál valamit, igaz ők is csak a szokásosat, az amcsi izommetál zenekarnál sincs új a nap alatt. A napokban a tilburgi bulin kitört a balhé, a nézők egy széthullott előadás részesei lehettek nagy szerencséjükre, majd másnap jött a jópofizás, hogy ez csak rock 'n' roll, belefér. És most hoppá, itt a váratlan fordulat: Ivan Moody ismét elvonóra került, helyette egy beugrós énekessel, Tommy Vexttel (aki a Bad Wolvesból lehet ismerős) fejezik be a nyári európai kanyart.

"Nagyon zavar és nagyon szégyellem, hogy megint elkapott a gépszíj." - írta Moody - "Elég meredek volt a helyzet a tilburgi előadás előtt és habár az aznapi show egy csomó részlete rajtam kívülálló okokból történt, az egész képtelenség engem taszított a szakadék szélére. Nem lenne fair sem a zenekarommal, sem közönséggel, ha a jelen állapotomban folytatnám. A függőség egyik legrosszabb része a magány, amit érzel, így a banda és a rajongók támogatása nagyon fontos nekem. Eldöntöttem, hogy jobban akarok lenni, így visszatérek a színpadra, amilyen hamar csak lehet."

Báthory Zoli, a gitáros ezt tette hozzá: "Mint zenekar, elkötelezettek vagyunk Ivan felépülése mellett. Ugyanolyan értetlenek és szomorúak vagyunk, mint mindenki más, hogy látni kell a testvérünk további szenvedését. A világon majdnem mindenki tudja, aki valamilyen függőségben szenved, hogy milyen rossz a környezetének nézni a szenvedését. A Five Finger Death Punch minden tervezett koncertet meg fog tartani, sőt, még többet is. A zenekar nagyobb, mint bármelyik tagja."

A beugrós énekes, Tommy Vext nyilatkozata a következő: "Hatalmas megtiszteltetés, hogy egy színpadon lehetek a Five Finger Death Punchcsal a fennmaradó dátumokon. Én már nyolc éve józan vagyok, de együtt tudok érezni Ivan szenvedésével. Nem csak egy felelősséget érzek magamon, hogy a Five Finger Death Punch közönségének teljesítsek a fennmaradó helyszíneken, de azt is, hogy segítsek Ivannek, hogy mihelyst rendbe jön, vissza tudjon állni a munkába."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5312594589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum