RockStation

Ez egy ilyen nap: Gene Simmons levédetné az ördögvillát

2017. június 15. - theshattered

0kiss2010_22.jpgEmberek, mostanában mindenki megbolondul. Gene Simmons is, aki nemrégiben még azt libbentette be, hogy pár éven belül lehet, hogy vége lesz a KISS sztorinak. A dalnok/bárdista legújabb agymenése, hogy le akarja védetni az ördögvillát, ami mint mindenki tudja, a metalrajongók egyik legelterjedtebb jelképe. Azt persze mindenki tudja, hogy nem ő használta először, mégis most valahogy neki jutott eszébe, hogy levédesse magának.

Persze nem eszik azt olyan forrón, Simmons a kinyújtott hüvelykujjas verziót szeretné jogi értelemben magának tudni, hiszen elmondása szerint ő használta azt először még 1974. november 14-én - amúgy nem, előtte is már több képi forrása van ennek a fajta "villázásnak".

Most persze jöhet a felhördülés, hogy a már örök álmát alvó Ronnie James Dio villája akkor mi is akarna lenni, de az ő "verziója", amit ugye hivatalosan el is terjesztett az emberek között, nem tartalmazza a hüvelykujjat. Persze azt, hogy az nem az ő találmánya, az egykori énekes is elismerte, soha nem is követelte magáénak.

Ellentétben Simmonsszal, aki egyébként a jelkép nyilvános színpadi használatát védetné le a maga részére, de hogy ebből mi haszna származna (az esetleges anyagiakon kívül), egyelőre nem tudtunk rájönni.

Kiss band.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8812594879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fmintdénes · fmintdenes.blog.hu 2017.06.17. 07:02:49

Jó dolgában már ez a pali sem tudja, hogy mit találjon ki :-)

2017.06.17. 10:50:36

A trollkodás csúcsa... ha ez sikerül, akkor akár a lélegzést is levédethetné valaki. :D

bandigyerek 2017.06.17. 19:12:49

Ugyan már, Gene papának erre szüksége van, hogy megint beszéljenek róla pár napig...
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum