RockStation

Megy a szópingpong Chad Kroeger és Corey Taylor között

2017. június 21. - theshattered

0riport_coreytaylor2012_09.jpgA napokban megtörtént a rockbulvár egyik legfincsibb mozzanata, ugyanis a folyamatos gyűlöletkampány alatt álló (egyébként új albummal jelentkező) Nickelback énekese beszólt (az egyébként szintén új albummal jelentkező) Stone Sournak, melynek az énekese ugyebár nem más, mint Corey Taylor, akiről tudjuk, hogy nem szereti magában tartani az ilyeneket. Nosza!

Kezdődött az egész ott, hogy Kroeger beszólt a Stone Sournak: "A Stone Sour olyan, mint egy Nickelback lite." Persze előtte bevédte a véleményét, elmondta, hogy rendben van a csapat, csak éppen egy slágert nem írtak még.

Több sem kellett Corey Taylornak, aki egy rádióadásban ezt tette hozzá: "Tudod mit? Sosem mondtam, hogy könnyű dolog slágert írni. Nem is tudom, melyik bolygón él. Láthatóan ez nem a Kroeger bolygó, ahol jó fű terem, mert ő egy idióta!"

A Slipknotos beszólásra pedig: "Pofázhat, amennyit csak akar. Én csak annyit tudok, hogy maszkkal együtt is a 'A rockzene legszexibb pasijának' lettem választva, míg ő maszk nélkül is kétszer a legrondább lett. Erre szóljon valamit."

Taylor hozzátette: személyesen egyik Nickelback taggal sincs baja, de valamiért Chad Kroeger nem csípi: "Látod, ez a kemény dolog. Nem tudok semmi rosszat sem mondani a Nickelbackre, mert egyikükkel sincs semmi bajom. Csak ő csinálja ezt. Szóval haver, bújj vissza az ágyadba, öleld át a Hello Kittys párnádat és kussolj be!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4412611025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum