RockStation

Nem supergroup lemez - Nemzetközi hardcore összefogás Last Hope, Trapped Under Ice, Darkest Hour és Dog Eat Dog tagokkal...

2017. június 26. - csubeszshuriken

a0101212050_10.jpgA Secret Society lemeze nem egy supergroup cucc. Fix tagja is csak kettő van. Don D a Last Hope korábbi tagja. Illetve Marin Vendetta dobos. Mellettük azonban tucatnyi közreműködőt hozott össze ez az Out of the Game című lemez, méghozzá az Államoktól egészen Bulgáriáig. John Connor Dog Eat Dog frontember, Mike Schleibaum a Darkest Hour és a Battery tagja vagy Brad Hyra a Trapped Under Ice soraiból ugyanis simán jó ötletnek tartotta a közös zenélést.

Akár a Expectations és Tumno nevű bulgáriai bandák tagjaival. A Balkán keleti csücskéből azonban nem ők ketten adtak közreműködőket a lemeznek. Viszont ők üvöltöznek a baltimori oi banda, azaz az Oldham Boy's tagjaival együtt a mikrofonba. Ezen a zeneileg nem feltétlenül iránymutató lemezen. Ahol a cél inkább a turnék és a hosszú évek alatt megismert arcokkal való közös zenélés. A régi sulis hardcore vonalon kialakult összetartozás nem túl komoly kinyilatkoztatásaként. Aminek eredményét a közreműködők részletes listájával itt lejjebb találhatjátok. Ezen a penge lemezen.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr10012619947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum