RockStation

Corey Taylor Vs. Chad Kroeger, második menet

2017. június 28. - theshattered

coreytaylorchadkroeger_638.jpgVan az az időszak, amit úgy hívunk, uborkaszezon, ilyenkor elő-előkerülnek a kisebb, bulvárosabb, kevésbé érdekes témák is. Ilyen a nemrégiben kirobbant Chad Kroeger és Corey Taylor közötti szóháború. Az egyébként remek lemezzel jelentkezett Nickelback frontembere beoltotta a pénteken friss albummal előálló Stone Sour frontemberét, aki természetesen nem is hagyta magát. Ennek a farvizein evezve folytatta a nagypofájú frontember a gondolatmenetét.

"Nem akarok arról a faszfejről beszélni." - mondta egy amcsi rádiónak nemrégiben - "De elmondom mi a helyzet. Én így látom az szituációt: Chad Kroeger olyan a rockzenének, mint a KFC a csirkéknek. Rossz lenne a meglátásom? Nem hinném. Attól még meg fogom enni a KFC-s cuccokat, de nem fogom jól érezni magam tőle. Tök ugyanaz mind a kettő."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1012625341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum