RockStation

A mozikba kerül a Black Sabbath búcsúbulija

2017. június 29. - theshattered

06.jpg2017. február 4-én adta a Black Sabbath az utolsó turnéjának, a The Endnek az utolsó koncertjét, mégpedig ott, ahol az egész elkezdődött, azaz a csapat szülővárosában Birminghamben. Az egyébként nálunk nyitó búcsúkanyar befejező állomását persze filmre is vette a csapat, melyet szeptember 28-án világszerte 1500 moziban be is fognak mutatni.

A koncert mellett háttérjeleneteket is tartalmazó filmről így nyilatkozott a csapat: "Hazajönni ennyi élmény és ennyi év után nagyon különleges dolog volt. Nehéz volt elbúcsúzni a rajongóktól, akik hihetetlenül hűségesek voltak hozzánk annyi év után is. A korai években gondolni sem mertünk arra, hogy 49 évvel később itt, hazai pályán fogjuk nyomni a legutolsó bulinkat."

Magyarországi bemutatóról egyelőre nem tudunk, de érdemes sűrűn csekkolni a film hivatalos weblapját ITT, hiszen további bejelentések várhatók.

blacksabbaththeendoftheend_638.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8012627437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum