RockStation

Ősszel stúdióba vonul a Megadeth

2017. június 29. - theshattered

2016-band.jpgHa minden jól megy, az év végén már el is kezd dolgozni a soron következő nagylemezén a Megadeth. A tavalyi Dystopia utódjáról, valamint az "új" dobos Dirk Verbeuren teljesítményéről Dave Mustaine hintett el pár infót.

"Úgy tervezzük, hogy visszatérünk a stúdióba. Jó eséllyel az év vége felé bevonulunk és elkezdünk ötleteket mutogatni egymásnak. Olyan november, december magasságában gondolkodunk, pont az előző este került szóba az egész."

Dirk Verbeurenről: "Dirk lábtechinkája sokkal jobb, mint Chrisé volt. Pedig nem hittem volna, hogy ez lehetséges, hiszen Chris egy hihetetlen dobos. De oka volt Chrisnek arra, hogy épp Dirköt ajánlotta és nagyon szeretem ezért. Nagyon jó barátnak gondolom, mert meglépte ezt az ajánlást, sokan nem tették volna ezt meg. De ő egy igaz barát, nagyon örülök, hogy együtt dolgozhattam vele a stúdióban. Dirk az egyik legrendesebb srác, akit valaha megismertem, nagyon könnyű kijönni vele. Ha odamegyek hozzá, egyből mosolyog, meghajol, hátbavereget. Egyből mondja, hogy 'Mizújság, haver?'. Én meg: 'Ó, haver... bármi!' Ő: 'Ó, rendben haver.' Mosolyog, hátbavereget, mert egyszerűen egy boldog srác. Soha eddig nem láttam úgy, hogy ne mosolygott volna."

A teljes beszélgetést itt, lentebb találjátok:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5612627469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum