RockStation

Death metalban gazdag pénteket kívánunk az új Kill With Hate dallal!

2017. június 30. - csigaur

killwithhate2017.jpg

Öt évvel a bemutatkozó Voices of Obliteration után új anyaggal jelentkezik a Kill With Hate. A második nagylemez előreláthatólag 2017 őszén jelenik meg …Into Oblivion cimmel, és a készülő új albumról egy dalt kedvcsinálóként már közzé is tettek, és bár a stílus továbbra is technikás death metal, az anyag sok szempontból új távlatokat nyit a csapat zenéjében. A Rebellionhoz egy videó is készült, melyben már a Havancsák Gyula által készített borító is megnézhető.  

A Kill With Hate basszusgitáros-énekese, Pornói Patrik a következőket mondta el az friss dalokról:

“Teljesen új alapokra helyeztük a zeneírást az első lemez időszakához képest, így az …Into Oblivion dalaiban három dalszerző is közreműködött: Olt Ákos gitáros és Turcsák Bence dobos mellett az ezen az anyagon már teljes értékű tagként közreműködő Kovács Attila gitáros is hozott néhány szerzeményt, így a különböző zenészek hatásai remekül keverednek majd az új számokban. Egy sokszínű, változatos lemezt várhat a közönség, amelyben a klasszikus death metal elemeket megtartva néhol a műfaj tágabb határait is feszegetjük. Ebben nagy szerepe van a zenekarral régóta hangtechnikusként dolgozó Aenigma színesítő samplereinek, effektjeinek is, és a hangszerelést illetően is bátrabban gondolkodunk most, mint az első lemeznél.  

A zömében Blazsovics Máté által írt szövegekhez, melyek egy posztapokaliptikus tudományos-fantasztikus világban tengődő főszereplő belső vivódásait örökitik meg, Gyémánt Krisztián énekessel együtt minden eddiginél korábbinál átgondoltabb és változatosabb énektémákat dolgoztunk ki, így remélhetőleg a friss zenei hatások és a továbbra is meglehetősen technikás dalok mellett kifejezetten emlékezetes momentumokkal is szolgál majd az …Into Oblivion.

A lemez felvételei a zenekar saját stúdiójában készültek, a keverési munkákat pedig az Omega Diatribe gitárosára, Hájer Gergőre bíztuk.”

A Kill With Hate a nyár folyamán több helyen is elcsíphető élőben: július 8-án az A38 Hajón lépnek az amerikai The Black Dahlia Murder és Full Of Hell zenekarok társaságában, július 15-én a Rockmaraton Fesztiválon, július 27-én pedig a holland Korpse zenekar vendégeként a Dürer Kertben, és van néhány egyelőre be nem jelentett datum is.  

A zenekarról bővebb információkat a Kill With Hate Facebookján találtok!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6812629795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum