RockStation

Akár már jövőre is kijöhet az új Slayer album

2017. július 11. - theshattered

0slayer2015_05.jpgMióta megjelent a Slayer legutóbbi nagylemeze, a Repentless, azóta a levegőben lóg a kérdés, hogy vajon lesz-e új korong, ha lesz mikor, meg úgy egyébként is. Kerry King már többször hangoztatta, hogy hat daluk talonban maradt az előző album készítése idejéből, azok lesznek majd a következő anyag alapkövei, aztán most kiderült, hogy lehet: már jövőre hallhatjuk is őket. Persze ez még korántsem biztos.

Egy nemrégiben adott interjúban a következők hangoztak el a kopasz húrnyűvő szájából:

Vannak már tervek a Repentless folytatását illetően?
Kerry King: Az a vicces, hogy habár úgy tűnhet, de a Repentless még két éves sincs. De van a felvételi időszakból hat, vagy nyolc megmaradt dal, amit rögzítettünk is. Van, amihez van ének, van amihez a vezérszólam is megvan, de mindhez van legalább egy keretbefoglaló gitár, basszus és dob. Szóval amikor elkészülnek hozzájuk a dalszövegek és azok nem változtatnak semmit a dalokon, akkor ezek már készen is állnak a következő albumra. Így már meg is van a fél lemez, ha elég jók lesznek majd. Ez a legjobban előkészített lemez a zenekar életében. Persze nincs okunk pihenni, hiszen csak körülbelül a fele van meg. De csak meg kell írni még négy-öt dalt, a többinek kicsit több figyelmet szentelni és kész is vagyunk. Ha végzünk a jelenlegi dolgainkkal, ami körülbelül az idei év vége felé lesz, talán neki is állunk ezeknek a folyamatoknak.

Szóval elképzelhető, hogy jövőre kijön az új Slayer album?
Kerry King: Elképzelhető, de nem ígérem meg, mert akármikor megteszem, végül meg kell hazudtolnom magamat. (nevet)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4712656237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum