RockStation

Négy Armstrong, egy dal

2017. július 16. - theshattered

thearmstrongs.jpgVégy egy Armstrongot. Meg még egyet. És még kettőt. Rakd össze őket és máris kész egy zenekar. De kik is ők? Van benne egy Billie Joe a Green Dayből, egy Tim a Rancidből (akik ugyebár egy hónapja nálunk is közösen túrták fel az Arénát), valamint az utódok, név szerint Joey (Bille Joe fia, egyébként az SWMRS-ben játszik) és Rey, aki Tim vérét viszi tovább. Az eredmény nyilván egy könnyed, punkos téma, afféle örömzenélés és ezt illik is így felfogni.

A dal maga egyébként egy Green Day által producerelt dokumentumfilmhez, a Turn It Around: The Story of East Bay Punkhoz készült, melyben a 924 Gilmanre, egy kaliforniai nonprofit koncerthelyszínre helyezik a hangsúlyt, ahol többek között a Green Day, a Rancid és az Operation Ivy is kezdte a pályafutását.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3912667187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum