RockStation

Napi kockaság: ilyen a ma megjelenő Judas Priest mobiljáték

2017. július 19. - theshattered

road_to_valhalla_logo.jpgNéha jól esik kikapcsolódni a munka után, csak bambulni magunk elé, netán játszani is egy kicsit. Sőt, ha már eleve adott ez a dolog, miért nem tesszük azt metal módra? Az évek folyamán jó pár zenekar bepróbálkozott különböző virtuális játékokkal, most a Judas Priest szabadította el a legújabbat, melynek gyümölcsét az Apple felhasználók élvezhetik a mai naptól kezdődően.

A játék, ahogy a lenti videó is mutatja, nem feltétlen bonyolult, egyszerűen csak oda kell pöttyinteni a megfelelő helyre, hogy bizonyos szintenként megnyíljanak az adott dalok különböző sávjai. De mely' dalok? Jelentjük, mindegyik Rob Halfordék tavalyi Battle Cry koncertlemezéről való, többek között az Electric Eye, a Painkiller, a You’ve Got Another Thing Coming és a Halls of Valhalla is felcsendül a videóban hallható Breaking The Law mellett.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7912672785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum