RockStation

Beindult a hivatalos Chester Bennington emlékoldal

2017. július 24. - theshattered

0linkinpark2017_17_eredmeny.jpgAhogy már mindenki tudja, a múlt hét csütörtökön öngyilkos lett a Linkin Park énekese, Chester Bennington. A júniusban új albumot kiadott, majd a Volt Fesztiválon nálunk is járt csapat énekesének halála Chris Cornell után újra rendesen megkavarta az állóvizet, talán nem túlzás azt mondani, hogy (akár tetszik, akár nem) az egyik, ha nem "A" legismertebb rockzenekar ikonikus alakja távozott közülünk. A csapat már be is indított a volt dalnokuk emlékére egy emlékoldalt, ahol a rajongók megemlékezései mellett néhány (angol nyelvű) öngyilkosság-megelőző elérhetőséget is találni.

A weblapot ITT találjátok, ahová a #ripchester hashtaggel írt tweetek ki is kerülnek.

Kapcsolódó hír, hogy bizonyos feltételezések szerint Benningtont a pár hónapja hasonló módon elhunyt jó barátja, Chris Cornell mellé fogják temetni, de erre tényleges, konkrét forrásokat még nem találtunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5812684393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum