RockStation

Valami "varázslatos" történik a Guns N' Rosesban. Lehet, hogy hamarosan jön az új album?

2017. július 24. - theshattered

gnr_live_5.jpgAz Axl, Duff, Slash & co. felállású, kvázi klasszikus Guns N' Roses olyan szinten sikeres vállalkozás lett, hogy amerre csak járnak, rogyásig töltik a nézőtereket, hegyekben szakítják a zöldhasúakat. Ezek mellé még a zenészek is láthatóan jól érzik magukat a bőrükben, így magától adódik a kérdés: vajon mikor jön az új album, ha jön egyáltalán? Richard Fortus gitáros egyszer már elhintette, hogy valami készülődhet, így van esély rá, hogy valamikor megjelenhet az újabb dalcsokor.

"Mindenki izgatott miatta." - nyilatkozta Fortus egy lehetséges új lemezzel kapcsolatban - "Valami varázslatos dolog van a zenekar tagjai között. Olyan, mintha egy új zenekar lennénk. Ez a legjobb verzió azóta, hogy beléptem, én is most érzem magam a legjobban. Nagyon sok izgalmas dolog történik körülöttünk."

A csapat prágai koncertjéről ITT írtunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3212684501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum