RockStation

Csütörtökön jönnek a kurvák, gengszterek! Vegyél részt az új klipben!

avagy Auróra jubileum

2017. július 25. - csigaur

aurora_zenekar.jpg

Szerepelj az Auróra új videóklipjében, ami a Barba Negra Trackben fog elkészülni, csütörtökön.

A zenekar közleménye a következő:

"Vegyél Te is részt az Aurora új klipjének elkészítésében!!! Ehhez csak Rád és a telefonodra van szükség!Július 27-én vesszük fel az együttes legújabb klipjét mobiltelefonokkal a budapesti Barba Negra Track-ben. Legyél alkotó társunk, legyél Te is operatőr az ország első közösségi videoklipjében.

Készíts pár másodperces felvételt a koncertre érkezésről: például arról ahogyan a koncert előtt a "Mindegy is talán" című dal refrénjét énekled, amikor a július 27-i koncert előtt találkozol a Barátaiddal, amikor becsekkoltok a Barba Negrába, amikor éppen együtt söröztök/boroztok.

Mivel a koncerten a "Mindegy is talán" c. dal alatt közösen készítjük a klipet, ha Te is részt veszel benne, arra kérünk, lehetőleg közeli felvételeket készíts a telefonnal, a telefont tartsd vízszintesen, és az egész számot vedd a koncert alatt.

Kérünk, hogy az elkészült felvételeket a ToldACuccot vagy WeTransfer segítségével küldd el az aurora.klip@gmail.com e-mail címre. Hálásan köszönjük!

Találkozzunk tehát Július 27-én a Barba Negra Track-ben, ahol egy hírhedt lemez és a jelenkori gondolatok kapnak szerepet a Ti közreműködésetekkel! "
https://www.facebook.com/events/1711889729111030??ti=ia

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5612689605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum