RockStation

Megérkezett a Linkin Park hivatalos közleménye, aláfestésnek itt a Periphery LP feldolgozása

2017. július 25. - theshattered

linkin_park_2017.jpgNapok óta a rockzenei világ leginkább visszatérő témája a Linkin Park énekes, Chester Bennington öngyilkossága. A csapat tagjai egyenként már elbúcsúztak az énekestől, most viszont megérkezett a hivatalos köszönetnyilvánítás, melyet lentebb olvashattok. Az egészet megspékeljük a Periphery új dalával, amely a Linkin Park Shadow Of The Dayének feldolgozása, ezt a közlemény alatt találjátok.

"Kedves Chester!

A szívünk összetört. A gyász és a tagadás lökéshullámai még mindig átjárják a családjainkat, ahogy visszaemlékezünk a történtekre.

Sok életre voltál hatással, talán többre is, mint gondolnád. Az elmúlt néhány napban rengeteg átható szeretetet és támogatást kaptunk az egész világból, akár a közönségtől, akár személyesen. Talinda és a család nagyra becsüli mindezt és szeretnék tudatni mindenkivel, hogy te voltál a legjobb férj, gyermek és apa. A család sohasem lesz teljes nélküled.

Amikor az elkövetkező évekről beszéltünk, a lelkesedésed ránk is átragadt. A hiányod egy olyan űrt hagy maga után, amit nem lehet majd betölteni - egy heves, vicces, ambiciózus, kreatív, kedves, nagylelkű hang fog hiányozni a környezetünkből. Megpróbáljuk emlékeztetni magunkat, hogy azok a démonok, akik végül elragadtak közülünk, mindig is a természeted részei voltak. De mégis az ezekről a démonokról való éneked szerettetett meg mindenkivel elsősorban. Nem féltél a nyilvánosság elé tárni ezeket és amikor megtetted, összehozott minket és megtanított, hogyan legyünk még inkább emberek. Neked volt a legnagyobb szíved és mindezt büszkén fel is vállaltad mindenki előtt.

A zeneírási és előadási vágyunk kiolthatatlan. Még nem tudjuk, mit is fog hozni számunkra a jövő, annyi biztos, hogy mindannyiunk életét jobbá tetted. Köszönjük ezt az ajándékot. Szeretünk és nagyon hiányozni fogsz.

A legközelebbi viszontlátásig:

LP"

És ahogy ígértük, itt a Periphery tisztelgése az énekes előtt:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5912685381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum