RockStation

Converge videó - Megtoldva az új EP másik dalával

2017. július 26. - csubeszshuriken

0005309197_10.jpgAzt már tudjuk, hogy a következő Converge nagylemez is készül, de ami ebben a pillanatban kézzelfogható, az egy új kislemez. Melynek egyik dalához videó is készült. Miközben már másik dala is publikus felületen figyel. A videó viszont a I Can Tell You About Pain című számmal tolja a rövid történetet, amiből az is kiderül, hogy ha csak tejet iszol és közben nem beszéled ki magadból a szemét szarságokat, az piszkosul veszélyes, mert időzített bomba leszel. Na meg persze az is, hogy a Converge továbbra sem okoz csalódást. Az őrület határán tovább mozogva zeneileg.

Az nagylemez megjelenésének időpontjáról még nincsen információ. Viszont a banda hamarosan Európa turnéra indul, egy egyedülálló felállás keretében, ahol a Gorguts és a Havok kap még főszerepet az uniqum hardcore banda mellett. S bár Budapestre sajnos nem jönnek, pozsonyi időpont szerepel a körút városainak listáján. Az időpont pedig augusztus 21, méghozzá a Majestic Klubban. Az említett új videó és a kislemez másik dala itt vannak szépen sorban. A maguk dermesztő valóságában.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5612690481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum