RockStation

15 idén 25 éves rock- és metallemez

2017. július 29. - theshattered

Pantera94.jpg1992-ben bizony jó pár, akár stílusteremtő klasszikus csapott arcon minket. Érezhető volt, hogy egyre szélesedik a gitárzene spektruma, valami nagy robbanást lehetett már szimatolni a levegőben. Nem igazán szeretnénk kiemelni egyet sem a többi felé, de többek között a Rage Against The Machine, az Alice In Chains, a Pantera és hogy a saját környékünkön is szétnézzünk, a Tankcsapda is ekkor rakta le a talán legerősebb lemezét, a többi pedig, ahogy mondani szokták, már történelem. Persze ahogy a többi, így ez a lista sem lehet teljes és minden igényt kielégítő, ahogy mindig, most is szívesen látjuk a Ti javaslataitokat is!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7812697193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slepy 2017.07.29. 16:01:04

Fear Factory - Soul of a New Machine
Beatrice - Vidám magyarok. (A XXI. század népszerűbb, de nekem ez jobban tetszett.)

Viszont azt nehezen hiszem, hogy a Körhinta lenne a Moby Dick legnépszerűbb albuma. Szerintem az a Kegyetlen évek, de még az Ugass kutya is jobb a Körhintánál.

Bár az Európa Kiadónál semmi nem történt 92-ben, de a magyar alternatív palettán lényegesen többre tartom mint a Kispált. A mai napig nem értem mire föl kapott Kossuth-díjat Lovasi András.

Artie 2017.07.30. 22:03:02

@Slepy: hát elég vicces a Pantera áttörését, a Dream Theater azóta progresszív alapművé váló lemezét, Dickinson utolsó stúdióalbumát Harrisékkel (akkor még legalábbis úgy volt) közös listában látni. :D

Slepy 2017.07.30. 22:57:34

@Artie: A szerző úgy gondolta a listát most úgy dobja össze, hogy több stílusból szemezget. Nincs ezzel baj. :) Egy rock és metal blog figyeljen minden irányzatot.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum