RockStation

Kilencperces koncertekhez - A hatos számú Rákosi

2017. július 29. - csubeszshuriken

15109415_955796551188237_4991774359505519921_n.jpgNagyjából nyolc éve létezik a Rákosi nevű mezőtúri punkzenekar. Akiket az első perctől napjainkig, főleg pincehőmérsékleten lehet fogyasztani az ország különböző pontjain. Voltak és vannak, akik nem nagyon tudnak vele mit kezdeni. Mások azt komálják, hogy keményen felkúrja őket. A zeneiséget tekintve gyors és lassú részek követik egymást. Az ének leginkább ugat. A téma mindig az ugar. Amit jól telefostak. (Fotó: Szabó Ádám László)

Ehhez íródtak az egyszerű kis versek, amik arcodba verik a keservet. A banda kilenc és tizenöt perc között kalibrál koncertjein. Utána olyan, mintha egy fél életet leéltél volna és ráadásul szar is volt az egész. Eddig öt kislemez lett, köztük az Orbán népe négyes split tizenkét Rákosi számmal. Amik vegytisztán foglalják össze, hogy amiben élünk az nem hideg sör, porhanyós föveny, tangabugyi és tollaslabda. Hanem szakadék és retek. Amiből most itt a következő adag. Hatos számú Rákosi. Putyin, Piócák, Romlás, Rögeszmék, Középkor, Ősember. Teljes egészében meghallgathatóba a tovább után. "Mikor gyerek voltam minden játék elromlott a kezemben...

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7612697981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum