RockStation

Ágyúgolyó futam - Wake, Backslider és Crippled Fox a Robotban

2017. július 31. - csubeszshuriken

20228294_1405136439568677_4655666046576398736_n.jpgVannak bulik, amik gyomorba kapnak, mint egy ágyúgolyó. A Tukker Booking soron következő szervezése pedig ilyesmi esélyekkel kényezteti azokat, akik nyitottak egy efféle sztorira. Ugyanis van az, hogy a Wake és Backslider együtt turnézik Európában, ami alapvetően elég menő. A turnénak pedig lesz budapesti állomása augusztus 25 - én, azaz veszélyes pénteken a Robotban.

Amitől mindez veszélyes lesz, az első körben a Wake. Akik kanadaiak és nagyjából mindent belepakoltak a zenéjükbe, amitől az kellően metsző és feldühített extrém egyveleg. Simán lefedve a hardcore / death / grind rajongók által követett vonalat. Tavalyi lemezük feszes húsz perc a pofádba mászó alvilágban. Velük pedig jön a barbárban mozgó állj meg - indulj meg powerviolence trió, azaz a Backslider, akik nem tudnak mást csak arcot leolvasztani. Hozzájuk pedig csapj oda egy jó Crippled Fox szettet és egyéb hangolás tekintetében még Massreaction crust, hogy ne legyen jó.. A turné trailer és egyéb kiegészítők pedig itt....

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8712702393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum