RockStation

Sziget Warm Up Festival - Rival Sons és Ivan & The Parazol a Budapest Parkban

Fergetegesnek ígérkező Szigetre hangolódás a hetvenes évek jegyében

2017. július 31. - Árposz

rivals_sons_2015.jpg

Az Ivan And The Parazol legénységét egészen biztos, hogy nem kell bemutatni a hazai közönség számára, ám a headliner még sokak számára okozhat igen komoly meglepetést. A Rival Sons tavaly a Black Sabbath közönségét melegítette be igen nagy sikerrel, idén pedig főműsorszámként tér vissza a Budapest Park színpadára.

A zenekar 2009-ben alakult, és a műfaji meghatározás szerint blues rockot játszanak a Led Zeppelin, a Free és a The Animals nyomdokain, így zenéjükben nem meglepő módon erőteljesen jelen van a 60-as, 70-es évek hangulata, egy parádés hangú énekessel az élen, aki minden túlzás nélkül olyan hangi adottságokkal rendelkezik, hogy a Black Sabbathra kiéhezett közönség még a haját elhagyta tőle. Eddig öt albumot jelentettek meg és korhű megszólalásukkal hibátlanul képesek megidézni a nagy öregek szellemét. A műfaj rajongói számára kihagyhatatlan estének nézünk elébe. További infók a koncertről ITT.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5712703963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum