RockStation

Hamarosan Budapesten az Amon Amarth

Elő a viking sisakokkal és a régi százasokkal, hamarosan ismét jönnek a svédek!

2017. augusztus 01. - Árposz

amon5_b_final.jpg

Az Amon Amarth legénysége minden túlzás nélkül elkényezteti a magyar rajongókat. Múlt év nyarán a Rockmaratonon díszelgett a monumentális sárkányhajós színpadkép, majd év végén ismét megleptek minket egy szenzációs Barba Negra klubos kanyarral.

Aztán e hónapban megérkezett a vadonatúj The Way of Vikings videó, amiben ugyan vikingeknek nyoma sincs, ám legnagyobb örömünkre kiemelt helyen villan az arcunkba egy jó magyar régi százas bankó, amitől lássuk be mindenkinek nagyot dobbant a fémszíve. Idény nyáron sem maradhat el a mulatság, ezúttal a Barba Negra Track változik pár órára csatatérré. Ha még nem tetted meg, nem árt időben beszerezni a beugrót! További infók a koncertről ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7412707380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum