RockStation

27 új dalvázlata van a Slipknotnak, dupla konceptlemezt lehet belőle

2017. augusztus 07. - theshattered

0slipknot2015_38.jpgCorey Taylor Stone Souros elfoglaltságai miatt újra pihenőpályára állt a legutóbb a 2014-es .5: The Gray Chapter képében friss lemezt kiadott Slipknot. A csapat perkása, Shawn "Clown" Crahan szavai szerint már azért folynak a háttérmunkálatok, olyannyira, hogy huszonhét dalvázlatuk már van, sőt, egyenesen azt szeretné a bohócmaszkos ütőhangszeres, hogy egy dupla konceptlemez szülessen az ötletbörzéikből.

"Most egy kicsit másképpen fogjuk csinálni a dolgokat. A kiadónk gazdát cserélt, a tanácsadóim is leléptek, de mi ittmaradtunk. Nem fogunk Corey Taylorra várni, hogy azt mondja, készen van, nem fog senki sem várni arra, hogy befejezzem a filmrendezést, de ugyanez vonatkozik mindenki másra is, ha éppen el akar menni turnézni valakivel.

Minden három, vagy négy hónapban összeültünk és harminc napig írtunk. Jelenleg huszonhét dalvázlatunk van - ebből hét, vagy nyolc már készen is van. Nem teljes dalok, ez közel sem lenne igaz. Itt kezdődnek a viták, hogy Corey Taylor nincs ott, vagy Jim mást szeretne csinálni. Mi, mint művészek, úgy döntöttünk, hogy minden három, vagy négy hónapban összeülünk és szétrobbantjuk az agyunkat a művészetünkkel. Megpróbálunk annyi művet alkotni, amennyit csak tudunk.

Legtöbbünknek lesz egy találkozója, hogy dolgozzunk ezen a huszonhét dalötleten és hogy újabbakat adjunk hozzá. Az a célunk, hogy eljussunk arra a szintre, amikor már akár dupla lemez is lehet belőle. Talán elérjük majd, talán nem, ki tudja. Majdnem lehetetlen dolog ezt elérni, mert rengeteg zenédnek kell lennie és ki kell választani belőle a legjobbakat. De én szeretnék egy dupla lemezt, ami ráadásul konceptlemez lenne. Beszéltem erről Coreyval és Jimmel is, de még nem döntöttünk emellett. Jónak kell lennie, ráadásul mindannyiunknak tetszenie kell." - mondta a perkás nemrégiben.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3212725110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum