RockStation

Októberben érkezik az új Enslaved lemez, az E

2017. augusztus 08. - theshattered

enslavedband2017promocolor_638.jpgOktóber 13-án lát hivatalosan napvilágot az új Enslaved korong, mely szimplán csak az E nevet kapta. A több vendégzenészt is felvonultató lemez keverését ismét Jens Borgen vállalta, lent pedig a borítóval és a dallistával is találkozhattok. Új dallal sajnos még nem tudunk szolgálni.

A hivatalos sajtóközlemény így szól: "A tizennegyedik nagylemez-mesterművükben a zenei agytornászok kiszabadulnak a mindenféle művaji kötöttségek közül és a prog, az extrém metal és a shoegaze váratlan keverékét fogják lerakni az asztalra az egy órát felölelő nyolc dalban."

És miért E a lemez címe, ha a borítón M olvasható? "Az album koncepciója a betű latin ábécében betöltött jelentése és a rúnára való utalás egyben: az Ehwaz rúna az, amit M-ként írunk (csak hogy össze lehessen zavarni mindenkit). A rúnákat úgy írják, hogy úgy nézzenek ki, amit jelentenek. Az Ehwaz (úgy kell ejteni és használni is, mint az E-t, de M-ként kell írni) betűképe és jelentése: ló. Ez pedig egy ezoterikus jelentéssel társul, ami nem más mint a bizalom és az együttműködés..."

enslavedecover.jpg

01. Storm Son
02. The River's Mouth
03. Sacred Horse
04. Axis Of The Worlds
05. Feathers Of Eolh
06. Hiindsiight
07. Djupet (bonus track)
08. What Else Is There? (RÖYKSOPP cover; bonus track)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8312727368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum