RockStation

A Sear Bliss lesz az Amon Amarth vendége a Barba Negra Track-ben!

2017. augusztus 15. - sunthatneversets

amon5_b_final.jpg

Tavaly decemberi nagysikerű Barba Negra Music Club-os koncertje után augusztusban visszatér hozzánk az Amon Amarth. A legutóbbi konceptlemez, a Jomsviking dalait ezúttal augusztus 23-án Barba Negra Track színpadán prezentálja majd a svéd viking metal banda, ráadásul teljes headliner programmal és a legnagyobb fesztiválokon megszokott látványos show-val és díszlettel készülnek a hazai rajongóknak.

"A Jomsvikingek a viking hadtestek egyik legendás egysége voltak, akikről számos monda kelt életre a csatatéren. Könyörtelen és halálos harcosok voltak, akik egyetlen nagyon egyszerű alapszabályt követtek: soha ne mutass félelmet!” – mesélte Johan Hegg frontember.


Az est hazai vendége az új stúdióalbumán az osztrák Pink Noise stúdióban Scheer "Max" Viktorral dolgozó Sear Bliss lesz. Az egyébként élőben itthon nagyon ritkán látható legendás black metal csapat koncertje így szintén kuriózum.


További infók a koncertről ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3712749352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum