RockStation

#nemvagyelég - Új dal és videó a Kies hamarosan megjelenő második lemezéről

2017. augusztus 16. - sunthatneversets

kies_promo_2017_1.jpg

#nemvagyelég címmel a napokban debütált a Kies új dala és a hozzá készült videó, ami egyben az októberben megjelenő 2017 címet kapott második nagylemez előfutára.

"Ez a szám az emberek instagram, valamint a közösségi oldalak felé mutatott képeit boncolgatja. A dalról, valamint az egész új lemezről elmondható, hogy némiképp komplexebb, szövegi tekintetben pedig odamondóbb/kritikusabb, mint elődje." - mondja a dalról a zenekar. 

"A videó egy greenbox studioban készült, ahol 'szobabicikli-versenyzőként' próbáljuk lekörözni egymást, pár vicces akadályt leküzdve. A következő budapesti koncertünk az A38 hajó tetőteraszán lesz, egy igazi nyárzáró buli a Sunset-tel. A lemez bemutatójára pedig októberben fog sok kerülni, ami több lesz, mint egy sima koncert, mert nagyon sok rendhagyó meglepetéssel készülünk, de erről majd később."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr212751790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum