RockStation

Bársony mocsárba fulladó napfény - Itt az első Wailin Storms szám a Sick City lemezről

2017. augusztus 17. - csubeszshuriken

wailin-storms-750x761.jpgValószínűleg a Wailin Storms két évvel ezelőtt megjelent One Foot In The Flesh Grave című első anyaga volt az, ami olyan csendben araszolt az év legjobb lemezei közé, hogy közben alig hagyott tanúkat, akik elmondhatták volna, hogy így volt. Pedig úgy tűnik, hogy Danzig és a TSOL zenéje négy gyereket is felnevelt Észak-Karolina államban, akik tökéletesen ráéreztek arra, hogy mit kell kezdeniük ezzel az örökséggel. Az elátkozott dél sajátos ízét olyan bársony mocsárba csempészték, amibe az összes napfény belehullik. Düledező kalyiba doom és poros gót templomok maradéka. The Black Angles és 16 Horsepower némi poszt - punk felhanggal.

Akik most ismét új albumon dolgoznak, aminek a címe ezúttal Sick City lesz és a Antena Kryzku kiadónál jön majd ki október 2 - án. Az első nyilvánosra váltott dal címe pedig Irene Gaza. Ami egy megtörtént esethez, egészen pontosan egy gyilkosság történetéhez nyúl vissza, ahol az egykor meggyilkolt texasi szépségkirálynő felmentett gyanúsítottját, egy katolikus papot, negyvenhárom év után sikerül most újra bíróság elé állítani.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8812756828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum